Құрамы:
- грек жаңғағы, жүзім
- Cremette ірімшігі
- түрлі-түсті қытырлақ
- тауықтың бауыры
- мангольд қызылшасы
- салат жапырағы
Дайындау әдісі:
1. Барлық қоспаны алдымен жуып, тазалап алу.
2. Жаңғаққа карамель қосып араластыру.
3. Тауықтың бауырын турап, жайпақ табаға май құйып, аздап тұз қосып қуырамыз.
4. Жүзімді екіге бөлеміз. Мангольд қызылшасы мен салат жапырағын орташа етіп тураймыз.
5. Cremette ірімшігін арнайы қасықшамен дөңгелектеп аламыз.
6. Барлық қоспа дайын болған соң, бір ыдысқа салып, үстінен бальзамикалық сірке суы мен лимон шырынын құйып араластырамыз.
7. Салатымыз дайын! Оны дастарқанға қою үшін әдемі ыдысқа салып, түрлі-түсті қытырлақпен әсемдейміз.